Øk lagånden med matchende bekledning

Mange tror kanskje at motorsport er en ensom idrett, men slik er det ikke nødvendigvis. Det er gjerne mange utøvere som kjører for samme lag eller idrettslag, og samholdet er like viktig her som i typiske lagidretter, som for eksempel fotball. Ved å skaffe lik bekledning til alle på laget, styrker man samholdet, noe som i tur gjør hele opplevelsen bedre.

Mer enn bare klær

Når man kjører motorcross er det selvsagt viktig å ha klær og utstyr som beskytter. Det er tross alt snakk om høye hastigheter. Det stilles strenge krav til drakten med tanke på sikkerheten, men vel så viktig er det man har på under drakten. Det går fort for seg både under trening og konkurranser, og et innerlag i pustende materiale kan være alfa omega for kjøreopplevelsen. Tilbehør som luer, jakker og pannebånd er også supre til å markedsføre laget eller sponsorer. Når man som lag stiller i det samme antrekket, imponerer man raskt både fans på tribunen og potensielle sponsorer.

Kvalitet og design

Uansett hva slags design du eller laget er ute etter, kan det være lurt å ta en titt på sortimentet hos Xpressprofil. Her er det et bredt utvalg av profilklær som passer både til konkurranser og samlinger. Dette inkluderer alt fra innerlag med trøyer i funksjonelt materiale til sportshalser i pustende softshell. Det er også fint med like treningsjakker, luer og så videre for å fremstå som et enhetlig lag når man reiser bort på konkurranser og mesterskap.

4 Jun 2024